Nieuws

Productinformatie Rittal B.V.

Graag delen wij met u de nieuwste productinformatie van onze leverancier Rittal B.V..

Nieuwsbrief Nexans

Graag delen wij met u de laatste nieuwsbrief van onze leverancier Nexans.

Nieuwsbrief 3F Filippi

Graag delen wij met u de nieuwste nieuwsbrief van onze leverancier 3F Filippi.

Verlichting distributiecentrum Picnic

Goed nieuws voor iedereen die niet houdt van sjouwen met zware boodschappen in de omgeving van Eindhoven! Picnic, een online supermarkt die je boodschappen thuis bezorgd, opent een nieuw distributiecentrum in Eindhoven. Het nieuwe distributiecentrum zal vanaf half mei volledig operationeel zijn. Het krijgt een oppervlakte van 18.000 vierkante meter. Ook hier mogen wij via één van onze klanten uit Nunspeet de verlichting leveren. Net als het distributiecentrum van Picnic in Diemen.

Begin dit jaar hebben wij de verlichting in Diemen geleverd. Er is gekozen voor de 3F LEM LED van 3F Filippi, een industriële armatuur met een hoge lichtopbrengst met de meest innovatieve technologieën.

3F Filippi eigenaar Targetti

Onze fabrikant 3F Filippi uit Bologna, Italië is sinds kort 100% eigenaar geworden van de tevens Italiaanse fabrikant Targetti uit Florence Targetti is bij vele lichtontwerpers, decoratieve projectinrichters en architecten bekend omwille van haar architectonische verlichtingsoplossingen.

De overname door 3F Filippi is gericht op een verdere verbreding van de wereldwijde afzetmogelijkheden van 3F Filippi producten. De producten van 3F Filippi en Targetti zijn complementair en biedt voor beide partijen goede kansen voor versterking op het gebied van industrialisatie alsmede de interne bedrijfsprocessen.

Targetti zal onder eigen naam blijven acteren op de wereldmarkt en blijft in Nederland vertegenwoordigd door een agent die u over de mogelijkheden van Targetti kan informeren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een kennismaking met het fabricaat Targetti, laat u ons dat dan weten aub. Wij brengen u graag in contact! Graag attenderen wij u op de website van Targetti www.targetti.com.

Deze overname zal een wereldwijde versterking zijn van de positie van 3F Filippi en Targetti op het gebied van vernieuwende ontwikkelingen. Wij feliciteren dan ook 3F Filippi en Targetti met deze samenwerking.

123456