Nieuws

Verlichting distributiecentrum Picnic

Goed nieuws voor iedereen die niet houdt van sjouwen met zware boodschappen in de omgeving van Eindhoven! Picnic, een online supermarkt die je boodschappen thuis bezorgd, opent een nieuw distributiecentrum in Eindhoven. Het nieuwe distributiecentrum zal vanaf half mei volledig operationeel zijn. Het krijgt een oppervlakte van 18.000 vierkante meter. Ook hier mogen wij via één van onze klanten uit Nunspeet de verlichting leveren. Net als het distributiecentrum van Picnic in Diemen.

Begin dit jaar hebben wij de verlichting in Diemen geleverd. Er is gekozen voor de 3F LEM LED van 3F Filippi, een industriële armatuur met een hoge lichtopbrengst met de meest innovatieve technologieën.

3F Filippi eigenaar Targetti

Onze fabrikant 3F Filippi uit Bologna, Italië is sinds kort 100% eigenaar geworden van de tevens Italiaanse fabrikant Targetti uit Florence Targetti is bij vele lichtontwerpers, decoratieve projectinrichters en architecten bekend omwille van haar architectonische verlichtingsoplossingen.

De overname door 3F Filippi is gericht op een verdere verbreding van de wereldwijde afzetmogelijkheden van 3F Filippi producten. De producten van 3F Filippi en Targetti zijn complementair en biedt voor beide partijen goede kansen voor versterking op het gebied van industrialisatie alsmede de interne bedrijfsprocessen.

Targetti zal onder eigen naam blijven acteren op de wereldmarkt en blijft in Nederland vertegenwoordigd door een agent die u over de mogelijkheden van Targetti kan informeren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een kennismaking met het fabricaat Targetti, laat u ons dat dan weten aub. Wij brengen u graag in contact! Graag attenderen wij u op de website van Targetti www.targetti.com.

Deze overname zal een wereldwijde versterking zijn van de positie van 3F Filippi en Targetti op het gebied van vernieuwende ontwikkelingen. Wij feliciteren dan ook 3F Filippi en Targetti met deze samenwerking.

Tijd voor een feestje!

Afgelopen maand hadden wij twee jubilarissen in het bedrijf. Zo is Tiny al 40 jaar in dienst en Robert-Jan 12,5 jaar in dienst. Komende maanden hebben wij nog een aantal jubilarissen in het bedrijf. In mei is Jerry 25 jaar in dienst, Coby is in juni 25 jaar in dienst en Mark Lagerwij is er even tussen uit geweest maar wij willen er toch even bij stil staan dat hij al een tijdje geleden 12,5 jaar in dienst was. Proficiat!

Dit wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben daarom afgelopen vrijdag de jubilarissen gevierd onder het genot van een hapje en drankje! Deze vrijdag stonden wij ook stil bij het afscheid van Ben.

Succesvolle Reddingsoperatie

Afgelopen dinsdag 3 april zag onze vrachtwagenchauffeur Jan Frens tijdens zijn rit een auto slingeren op de snelweg en tegen de vangrail aankomen. Hij is gestopt en zag dat de bestuurder onwel was geworden. Jan is meteen in actie gekomen en heeft de bestuurder succesvol gereanimeerd. Daar zijn wij trots op!

Klaar voor de toekomst!

Softing, onze leverancier van netwerkmeetapparatuur biedt kortingen tot wel 3000 euro aan als u nu uw oude apparatuur inruilt voor vernieuwde netwerkmeetapparatuur. Zo bent u voorbereid op de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. kabelsystemen die in toekomst komen gaan. Deze actie loopt tot 31 juli 2018.

Klik hier voor meer informatie over deze actie!

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefoonnummer: 0341-438230

123456