Nieuws

Nieuwe catalogus 3F Filippi

Vol trots willen wij u melden dat de nieuwe catalogus van 3F Filippi uit is!
Een hulpmiddel dat volstaat met nieuwe producten voor alle ontwerpers. Dit is de nieuwe catalogus 2018 van 3F Filippi, waarin op gedetailleerde wijze alle verlichtingsarmaturen van het bedrijf, van de verschillende versies van de apparaten die reeds in de handel zijn tot aan de allernieuwste producten, vermeld staan. Een volledig overzicht, maar eenvoudig te raadplegen. De tekst is beschikbaar in zes talen.

Klik hier om de catalogus te downloaden.

Light + Building de wereldwijde lancering van de 3F Filippi architecturale lijn
Ter gelegenheid van de belangrijkste internationale beurs voor verlichting, die in maart op het beursterrein van Frankfurt plaatsvond, heeft het bedrijf voor het eerst zijn nieuwe lijn 3F Filippi Architectural aan een internationaal publiek gepresenteerd. De honderden bezoekers die de stand van 3F Filippi dagelijks hebben bezocht, konden van dichtbij de nieuwe verlichtingsarmaturen die zijn ontworpen voor werkomgevingen en ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde Italiaanse architectenbureaus, zoals Atelier(s) Alfonso Femia, GEZA, PARK ASSOCIATI en Andrea Ciotti ontdekken. Behalve deze nieuwe apparatuur hebben ingenieurs, architecten en interieurontwerpers ook de productinnovaties van 3F Filippi gewijd aan traditionele sectoren, zoals de industrie en de detailhandel kunnen waarderen

Fuori salone: 3F Filippi en Targetti lanceren voor de eerste keer samen de nieuwe verlichtingsarmaturen
De 2018 editie van de Milanese designweek vormde een belangrijk moment voor de twee historische merken van de Italiaanse verlichting, 3F Filippi en Targetti, die op een gedeelde locatie hun eigen productinnovaties hebben gelanceerd. Het was het eerste gezamenlijke initiatief sinds vorig jaar december, toen 3F Filippi het prestigieuze Florentijnse merk overnam en daarmee de op vier na grootste Italiaanse groep op het gebied van verlichting in het leven heeft geroepen.

Verlichting distributiecentrum Picnic

Goed nieuws voor iedereen die niet houdt van sjouwen met zware boodschappen in de omgeving van Eindhoven! Picnic, een online supermarkt die je boodschappen thuis bezorgd, opent een nieuw distributiecentrum in Eindhoven. Het nieuwe distributiecentrum zal vanaf half mei volledig operationeel zijn. Het krijgt een oppervlakte van 18.000 vierkante meter. Ook hier mogen wij via één van onze klanten uit Nunspeet de verlichting leveren. Net als het distributiecentrum van Picnic in Diemen.

Begin dit jaar hebben wij de verlichting in Diemen geleverd. Er is gekozen voor de 3F LEM LED van 3F Filippi, een industriële armatuur met een hoge lichtopbrengst met de meest innovatieve technologieën.

3F Filippi eigenaar Targetti

Onze fabrikant 3F Filippi uit Bologna, Italië is sinds kort 100% eigenaar geworden van de tevens Italiaanse fabrikant Targetti uit Florence Targetti is bij vele lichtontwerpers, decoratieve projectinrichters en architecten bekend omwille van haar architectonische verlichtingsoplossingen.

De overname door 3F Filippi is gericht op een verdere verbreding van de wereldwijde afzetmogelijkheden van 3F Filippi producten. De producten van 3F Filippi en Targetti zijn complementair en biedt voor beide partijen goede kansen voor versterking op het gebied van industrialisatie alsmede de interne bedrijfsprocessen.

Targetti zal onder eigen naam blijven acteren op de wereldmarkt en blijft in Nederland vertegenwoordigd door een agent die u over de mogelijkheden van Targetti kan informeren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een kennismaking met het fabricaat Targetti, laat u ons dat dan weten aub. Wij brengen u graag in contact! Graag attenderen wij u op de website van Targetti www.targetti.com.

Deze overname zal een wereldwijde versterking zijn van de positie van 3F Filippi en Targetti op het gebied van vernieuwende ontwikkelingen. Wij feliciteren dan ook 3F Filippi en Targetti met deze samenwerking.

Tijd voor een feestje!

Afgelopen maand hadden wij twee jubilarissen in het bedrijf. Zo is Tiny al 40 jaar in dienst en Robert-Jan 12,5 jaar in dienst. Komende maanden hebben wij nog een aantal jubilarissen in het bedrijf. In mei is Jerry 25 jaar in dienst, Coby is in juni 25 jaar in dienst en Mark Lagerwij is er even tussen uit geweest maar wij willen er toch even bij stil staan dat hij al een tijdje geleden 12,5 jaar in dienst was. Proficiat!

Dit wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben daarom afgelopen vrijdag de jubilarissen gevierd onder het genot van een hapje en drankje! Deze vrijdag stonden wij ook stil bij het afscheid van Ben.

Succesvolle Reddingsoperatie

Afgelopen dinsdag 3 april zag onze vrachtwagenchauffeur Jan Frens tijdens zijn rit een auto slingeren op de snelweg en tegen de vangrail aankomen. Hij is gestopt en zag dat de bestuurder onwel was geworden. Jan is meteen in actie gekomen en heeft de bestuurder succesvol gereanimeerd. Daar zijn wij trots op!

123456