Highmast Armaturen van Holophane bij VDL Nedcar Born

VDL Nedcar Born beschikt over grote terreinen vol met auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Nieuw geproduceerde auto’s….. auto’s van het personeel…… vrachtwagens van toeleveranciers….. het is één en al auto’s in Born!

Sporthal Bosbadhal Emmeloord

De Gemeente Noordoostpolder heeft de sporthal de Bosbadhal te Emmeloord recent voorzien van nieuwe led verlichting.

Binnenkort, New Prismpack!

De Holophane Prismpack! Voor velen een begrip en beroemd om zijn hoogwaardige lichttechniek. Centraal stond toepassing van het glazen prisma dat met hoog rendement middels refractie van licht dit armatuur uniek in zijn soort maakte. Sinds medio jaren ’70 hebben wij menig industrie in Nederland verlicht met deze superieure oplossing. Zelfs op de dag van vandaag komen wij nog installaties tegen uit die tijd die nog altijd goed functioneren.

One small step

Weet u nog dat 50 jaar geleden de eerste mens op de maan stond ?

Ontwikkelingen van onze fabrikant 3F Filippi

De ontwikkelingen binnen het assortiment van onze fabrikant 3F Filippi zijn verrassend te noemen! Met de uitbreiding van het “3F Architectural” pakket is een welkome aanvulling gevonden in het voorheen functioneel gerichte assortiment.

ESZET wenst u een fijne zomer!

De zomervakanties beginnen bijna! Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe. ESZET blijft de hele zomer bereikbaar en onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar!

ESZET goes GOES!

Wij zijn zeer trots om dit nieuws met u te delen.

ESZET Relatiedag 2019 was een groot succes!

Donderdag 13 juni hebben wij weer met veel plezier de ESZET relatiedag georganiseerd. Graag bedanken wij iedereen die aanwezig was: leveranciers, klanten maar ook medewerkers, sprekers en de catering. Wij kijken terug op een gezellige middag/avond met lekker eten en een goede sfeer.

Prijsvraag Nexans

Afgelopen donderdag 13 Juni was de Eszet relatiedag 2019. Het was een zeer geslaagde middag/avond dankzij de medewerking van onze leveranciers en natuurlijk het grote aantal gasten dat wij mochten ontvangen. Onze leverancier Nexans had een leuke prijsvraag bedacht: hoeveel meter kabel zit er in de viskom.

123