Het nieuwe Minkels Magazine is uit!

Graag delen wij met trots het nieuwste Minkels Magazine met u. Deze editie staat weer vol met interessante en relevante klantcases, actuele productintroducties en de laatste marktontwikkelingen. Daarnaast staat er ook een leuk artikel over het 70 jarig bestaan van Minkels in. Kortom; een magazine vol interessante items!

Garantiebepaling WireXpert Softing

WireXpert 36 maanden garantie

Nieuws van onze leverancier Rittal

Sokkelsysteem VX: Eén sokkel voor elke situatie

ESZET Relatiedag 2018

Donderdag 7 juni 2018 was de jaarlijkse ESZET Relatiedag. Dit jaar was de relatiedag eerder dan verleden jaren. Daardoor waren er ook veel meer klanten aanwezig. Er was heerlijk eten, prachtig weer en een goede sfeer: de ESZET relatiedag 2018 was een groot succes!

Nieuwsbrief Nexans

Graag delen wij met u de laatste nieuwsbrief van onze leverancier Nexans.

Productinformatie Rittal B.V.

Graag delen wij met u de nieuwste productinformatie van onze leverancier Rittal B.V..

Nieuwsbrief 3F Filippi

Graag delen wij met u de nieuwste nieuwsbrief van onze leverancier 3F Filippi.

3F Filippi eigenaar Targetti

Onze fabrikant 3F Filippi uit Bologna, Italië is sinds kort 100% eigenaar geworden van de tevens Italiaanse fabrikant Targetti uit Florence

Verlichting distributiecentrum Picnic

Goed nieuws voor iedereen die niet houdt van sjouwen met zware boodschappen in de omgeving van Eindhoven!

Tijd voor een feestje!

Afgelopen maand hadden wij twee jubilarissen in het bedrijf. Zo is Tiny al 40 jaar in dienst en Robert-Jan 12,5 jaar in dienst. Komende maanden hebben wij nog een aantal jubilarissen in het bedrijf. In mei is Jerry 25 jaar in dienst, Coby is in juni 25 jaar in dienst en Mark Lagerwij is er even tussen uit geweest maar wij willen er toch even bij stil staan dat hij al een tijdje geleden 12,5 jaar in dienst was. Proficiat!

123