Nieuws

Phoenix documentatie 2017/2018

Wij hebben de meest recente documentatie van Phoenix Contact, datamaterialen, voor u op onze docoumentatiepagina geplaatst.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!
Tel.nr. 0341-438230.

Download hier de documentatie van Phoenix Contact!

Uitbreiding wagenpark ESZET

ESZET is sterk in eigen vervoer en heeft in oktober 2017 haar wagenpark uitgebreid met een DAF vrachtwagen. Zo kunnen wij onze klanten dynamisch vanuit Harderwijk nog sneller en beter bedienen. De DAF LF Euro 6 voldoet aan alle milieu-eisen en in combinatie met een speciaal ontwikkeld spoiler- en fenderpakket kan daarmee een significante besparing in brandstofverbruik en CO2-uitstoot gerealiseerd worden.

Kortom een aanwinst voor het wagenpark!

Heeft u onze DAF vrachtwagen al op de weg gezien?

Haspelwagen nodig?

ESZET beschikt over een eigen haspelwagen. Als aanvullende service is het voor onze relaties mogelijk om deze gedurende een bepaalde periode gratis te gebruiken. Heeft u een project waarbij u een grote haspel nodig hebt en wilt u deze makkelijk vervoeren? Dan is het mogelijk om onze haspelwagen te gebruiken. De haspel kunt u makkelijk bevestigen, waarna u de kabels kunt op- en afrollen.

Voor meer informatie kunt u contact met opnemen met ons secretariaat: Tel: 0341-438200.

Nieuwe documentatie 3F Filippi

Onze fabrikant 3F Filippi heeft zeer recent de nieuwe documentatie 2017 uitgebracht, een fundamenteel instrument voor de wereld van lichttechnisch ontwerp.

Deze uitgave presenteert op gedetailleerde en bijgewerkte wijze alle verlichtingsarmaturen die door 3F Filippi ontworpen en vervaardigd worden en biedt de meest geschikte oplossingen voor elke omgeving, van winkelruimtes tot fabriekshallen en kantoren, elk perfect in overeenstemming met de meest recente normen.
Deze nieuwe documentatie zal als pdf ook in het Nederlands beschikbaar zijn en is 2-delig uitgegeven, een deel LED en een deel FLUORESCENTIE.

Download hier documentatie 3F Filippi

Nieuwe Brochure Holophane industrie Solutions 2017

Holophane is al ruim 120 jaar actief op het gebied van functionele en efficiënte verlichting! Al vele jaren is de toepassing van prismatische lichttechniek daarbij een feit! Menig industriële locatie is dan ook verlicht met armaturen van onze fabrikant Holophane. Het assortiment “state of the art LED armaturen” geschikt voor industriële toepassingen is groeiende en biedt in combinatie met slimme dynamische lichtsturing optimale energiebesparingen en resulteert in een maximaal duurzame oplossing. Armaturen zoals de Haloprism™ met een lumenoutput van 15.000 lm tot wel 60.000 lm en de Vantage LED armaturen geschikt voor met name HACCP omgevingen, maar zeker ook de draadloze lichtsturing Holos 3 Air zijn hier voorbeelden van. Wij willen u dan ook attenderen op de nieuwste brochure “Industrial lighting solutions”. Mocht u hier vragen over hebben, laat u het ons dan gerust weten, wij staan u graag te woord om de voordelen van Holophane industriële verlichting nader toe te lichten!

Holophane Industrie Solutions

1234