Nieuws

Tijd voor een feestje!

Afgelopen maand hadden wij twee jubilarissen in het bedrijf. Zo is Tiny al 40 jaar in dienst en Robert-Jan 12,5 jaar in dienst. Komende maanden hebben wij nog een aantal jubilarissen in het bedrijf. In mei is Jerry 25 jaar in dienst, Coby is in juni 25 jaar in dienst en Mark Lagerwij is er even tussen uit geweest maar wij willen er toch even bij stil staan dat hij al een tijdje geleden 12,5 jaar in dienst was. Proficiat!

Dit wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben daarom afgelopen vrijdag de jubilarissen gevierd onder het genot van een hapje en drankje! Deze vrijdag stonden wij ook stil bij het afscheid van Ben.

Succesvolle Reddingsoperatie

Afgelopen dinsdag 3 april zag onze vrachtwagenchauffeur Jan Frens tijdens zijn rit een auto slingeren op de snelweg en tegen de vangrail aankomen. Hij is gestopt en zag dat de bestuurder onwel was geworden. Jan is meteen in actie gekomen en heeft de bestuurder succesvol gereanimeerd. Daar zijn wij trots op!

Klaar voor de toekomst!

Softing, onze leverancier van netwerkmeetapparatuur biedt kortingen tot wel 3000 euro aan als u nu uw oude apparatuur inruilt voor vernieuwde netwerkmeetapparatuur. Zo bent u voorbereid op de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. kabelsystemen die in toekomst komen gaan. Deze actie loopt tot 31 juli 2018.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefoonnummer: 0341-438230

3F Architectural

Tijdens de beurs Light + Building in Frankfurt welke half maart 2018 plaats heeft gevonden, toonde onze fabrikant 3F Filippi een geheel vernieuwde serie architecturale verlichtingsarmaturen onder de naam “3F Architectural”. Deze nieuwe serie armaturen zijn ontworpen door gerenommeerde Italiaanse architecten die vol trots hun naam hier aan hebben gehangen.

Bekijk hier de brochure 3F LightUpdate 2018

Mocht uw interesse gewekt zijn door de getoonde brochure, laat het ons dan weten zodat wij u meer informatie kunnen geven over deze nieuwe architecturale verlichting!

Led verlichting

De markt wordt overspoeld door (nieuwe) aanbieders van LED verlichting. In het vakblad Office Magazine een artikel waarin de NSVV de waarde van een betrouwbare lichtberekening benadrukt: een must! Klik hier om het artikel te lezen!

ESZET Lighting conformeert zich aan de Gedragscode Lichtberekeningen hetgeen borg staat voor betrouwbare lichtberekeningen die representatief zijn.

Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, neemt u dan gerust contact met ons op.

123456