Nieuws

3F Architectural

Tijdens de beurs Light + Building in Frankfurt welke half maart 2018 plaats heeft gevonden, toonde onze fabrikant 3F Filippi een geheel vernieuwde serie architecturale verlichtingsarmaturen onder de naam “3F Architectural”. Deze nieuwe serie armaturen zijn ontworpen door gerenommeerde Italiaanse architecten die vol trots hun naam hier aan hebben gehangen.

Bekijk hier de brochure 3F LightUpdate 2018

Mocht uw interesse gewekt zijn door de getoonde brochure, laat het ons dan weten zodat wij u meer informatie kunnen geven over deze nieuwe architecturale verlichting!

Led verlichting

De markt wordt overspoeld door (nieuwe) aanbieders van LED verlichting. In het vakblad Office Magazine een artikel waarin de NSVV de waarde van een betrouwbare lichtberekening benadrukt: een must! Klik hier om het artikel te lezen!

ESZET Lighting conformeert zich aan de Gedragscode Lichtberekeningen hetgeen borg staat voor betrouwbare lichtberekeningen die representatief zijn.

Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, neemt u dan gerust contact met ons op.

"LED, de zin en onzin omtrent levensduur"

Eén van de grootste voordelen van LED is de lange levensduur! In de praktijk wordt het begrip “levensduur” echter op verschillende, soms zeer creatieve wijze, geïnterpreteerd. De NSVV heeft om die reden dan ook een paper uitgebracht waarin de “zin en onzin omtrent levensduur” nader wordt toegelicht. Wij zijn blij een constructieve bijdrage aan dit stuk geleverd te hebben en willen deze informatie dan ook graag met u delen. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp neemt u dan gerust contact met ons op.

LED, zin en onzin omtrent levensduur

Catalogus Wibre 2018

Onze fabrikant Wibre uit Duitsland, gespecialiseerd in grondinbouwarmaturen en onderwaterverlichting, heeft recent een geheel vernieuwde documentatie uitgegeven.

Klik op onderstaande link om de 260 pagina’s tellende Catalogus 2018 te downloaden

Catalogus Wibre 2018

Naast de vernieuwde 2018 catalogus waar het gehele leveringsassortiment in opgenomen is, is er tevens een verkorte documentatie uitgegeven waarin enkel de LED producten opgenomen zijn. Klik op onderstaande link om de LED catalogus te downloaden.

Led catalogus Wibre

Mocht uw interesse gewekt zijn mbt de mogelijkheden van het Wibre productassortiment, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.

Holophane verlichting op de Maasvlakte

Het Havenbedrijf Rotterdam en Sif Group zijn in 2015 overeengekomen om een nieuw productiefaciliteit te bouwen op de Maasvlakte. In de zomer van 2017 was deze terminal operationeel. Op de terminal van circa 42 hectare produceert Sif Group stalen fundaties voor offshore windparken.

Met trots willen wij u melden dat deze enorme terminal is verlicht door de armaturen van Holophane. De Haloprism armaturen zijn gebruikt voor binnen en de VMAX voor buiten aan de gevel.

Meer weten over dit mooie project? Klik hier voor meer info.

123456