Nieuws

Wibre nieuwe website

Graag attenderen wij u op de geheel vernieuwde website van onze fabrikant Wibre uit Duitsland!

Website Wibre

Deze nieuwe website toont op fraaie wijze de mogelijkheden van het pakket van Wibre en de zeer ruime keuze in onderwaterverlichting voor zwembaden, whirlpools, vijvers en fonteinen, alsmede een groot scala aan grondinbouw armaturen!

Heeft u vragen over bepaalde armaturen of diens applicatie dan wel mogelijkheden, neemt u dan vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op via 0341-438260. Wij lichten u graag één en ander nader toe.

Nieuwsbrief 3F-Filippi

Wilt u periodiek op de hoogte gehouden worden van de informatie van onze fabrikant 3F Filippi en de nieuwste productontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor de “LightUpdate newsletter” via onderstaande link

Inschrijven nieuwsbrief 3F Filippi

Holophane wint Queens Award

Onze fabrikant Holophane (een Acuity Brands Company) heeft een prestigieuze award gewonnen op basis van innovatieve ontwikkelingen binnen het portfolio! De winnaar van de zogenaamde “Queens Award” zal heden, vrijdag 21 april, publiekelijk bekend gemaakt worden.

Met gepaste trots verwijzen wij u graag, via onderstaande link, naar bijgaand artikel.

Artikel Holophane

Is de witte LED wel de juiste keuze in oude binnenstedelijke gebieden?

Volgens een artikel in Trouw van 18 april 2017 is dit niet het geval: "Protest in Rome - de Kille LEDlamp funest voor de schoonheid van de stad. Het gemeentebestuur van Rome zal in een jaar tijd de lampen in 186.000 lantaarns vervangen."
Ook in Nederland hebben wij te maken met deze discussies:

Energiebesparing als leidraad voor beleidskeuzes?
Natuurlijk, duurzaamheid is een belangrijke drijfveer voor beslissingen, echter soms brengt het ons niet het gewenste resultaat! Het witte LED licht biedt voor menig binnenstedelijk gebied met monumentaal karakter niet de juiste uitstraling, waardoor het haar oorspronkelijke ambiance kan verliezen.

De 3000K LED’s worden dan ook nogal eens gebruikt in oude binnensteden, echter het kan nog nostalgischer…… De Holophane CityMAX armaturen en V-max armaturen bieden nu de mogelijkheid om monochromatisch amber kleurige LED’s toe te passen die de zo vertrouwde gele natrium kleur terug brengt en dat met behoud van duurzaamheid.
Nieuwsgierig geworden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op”.

Micro Datacenter MatrixCube

De MatrixCube van Minkels komt tegemoet aan wensen van MKB-bedrijven die nog niet toe zijn aan het outsourcen van hun IT-infrastructuur en de voorkeur geven aan het behouden van de IT-infrastructuur binnen de eigen organisatiemuren.

De MatrixCube is door Minkels - en moederbedrijf Legrand - tevens ontwikkeld voor enterprises met hybride IT-infrastructuren.
Neem voor meer informatie contact met ons op of klik Matrixcube voor de informatie op de website van Minkels.

MatrixCube

1234