Nieuws

"LED, de zin en onzin omtrent levensduur"

Eén van de grootste voordelen van LED is de lange levensduur! In de praktijk wordt het begrip “levensduur” echter op verschillende, soms zeer creatieve wijze, geïnterpreteerd. De NSVV heeft om die reden dan ook een paper uitgebracht waarin de “zin en onzin omtrent levensduur” nader wordt toegelicht. Wij zijn blij een constructieve bijdrage aan dit stuk geleverd te hebben en willen deze informatie dan ook graag met u delen. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp neemt u dan gerust contact met ons op.

LED, zin en onzin omtrent levensduur

Catalogus Wibre 2018

Onze fabrikant Wibre uit Duitsland, gespecialiseerd in grondinbouwarmaturen en onderwaterverlichting, heeft recent een geheel vernieuwde documentatie uitgegeven.

Klik op onderstaande link om de 260 pagina’s tellende Catalogus 2018 te downloaden

Catalogus Wibre 2018

Naast de vernieuwde 2018 catalogus waar het gehele leveringsassortiment in opgenomen is, is er tevens een verkorte documentatie uitgegeven waarin enkel de LED producten opgenomen zijn. Klik op onderstaande link om de LED catalogus te downloaden.

Led catalogus Wibre

Mocht uw interesse gewekt zijn mbt de mogelijkheden van het Wibre productassortiment, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.

Holophane verlichting op de Maasvlakte

Het Havenbedrijf Rotterdam en Sif Group zijn in 2015 overeengekomen om een nieuw productiefaciliteit te bouwen op de Maasvlakte. In de zomer van 2017 was deze terminal operationeel. Op de terminal van circa 42 hectare produceert Sif Group stalen fundaties voor offshore windparken.

Met trots willen wij u melden dat deze enorme terminal is verlicht door de armaturen van Holophane. De Haloprism armaturen zijn gebruikt voor binnen en de VMAX voor buiten aan de gevel.

Meer weten over dit mooie project? Klik hier voor meer info.

Rittal Systeemhandboek 35

Wij hebben het meest recente Rittal Systeemhandboek 35 voor u op onze docoumentatiepagina geplaatst.
Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Tel.nr. 0341-438230.
Download hier de documentatie van Rittal!

Phoenix documentatie 2017/2018

Wij hebben de meest recente documentatie van Phoenix Contact, datamaterialen, voor u op onze docoumentatiepagina geplaatst.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!
Tel.nr. 0341-438230.

Download hier de documentatie van Phoenix Contact!

123456