Nieuws

Nieuwe Brochure Holophane industrie Solutions 2017

Holophane is al ruim 120 jaar actief op het gebied van functionele en efficiënte verlichting! Al vele jaren is de toepassing van prismatische lichttechniek daarbij een feit! Menig industriële locatie is dan ook verlicht met armaturen van onze fabrikant Holophane. Het assortiment “state of the art LED armaturen” geschikt voor industriële toepassingen is groeiende en biedt in combinatie met slimme dynamische lichtsturing optimale energiebesparingen en resulteert in een maximaal duurzame oplossing. Armaturen zoals de Haloprism™ met een lumenoutput van 15.000 lm tot wel 60.000 lm en de Vantage LED armaturen geschikt voor met name HACCP omgevingen, maar zeker ook de draadloze lichtsturing Holos 3 Air zijn hier voorbeelden van. Wij willen u dan ook attenderen op de nieuwste brochure “Industrial lighting solutions”. Mocht u hier vragen over hebben, laat u het ons dan gerust weten, wij staan u graag te woord om de voordelen van Holophane industriële verlichting nader toe te lichten!

Holophane Industrie Solutions

Wibre nieuwe website

Graag attenderen wij u op de geheel vernieuwde website van onze fabrikant Wibre uit Duitsland!

Website Wibre

Deze nieuwe website toont op fraaie wijze de mogelijkheden van het pakket van Wibre en de zeer ruime keuze in onderwaterverlichting voor zwembaden, whirlpools, vijvers en fonteinen, alsmede een groot scala aan grondinbouw armaturen!

Heeft u vragen over bepaalde armaturen of diens applicatie dan wel mogelijkheden, neemt u dan vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op via 0341-438260. Wij lichten u graag één en ander nader toe.

Nieuwsbrief 3F-Filippi

Wilt u periodiek op de hoogte gehouden worden van de informatie van onze fabrikant 3F Filippi en de nieuwste productontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor de “LightUpdate newsletter” via onderstaande link

Inschrijven nieuwsbrief 3F Filippi

Holophane wint Queens Award

Onze fabrikant Holophane (een Acuity Brands Company) heeft een prestigieuze award gewonnen op basis van innovatieve ontwikkelingen binnen het portfolio! De winnaar van de zogenaamde “Queens Award” zal heden, vrijdag 21 april, publiekelijk bekend gemaakt worden.

Met gepaste trots verwijzen wij u graag, via onderstaande link, naar bijgaand artikel.

Artikel Holophane

Is de witte LED wel de juiste keuze in oude binnenstedelijke gebieden?

Volgens een artikel in Trouw van 18 april 2017 is dit niet het geval: "Protest in Rome - de Kille LEDlamp funest voor de schoonheid van de stad. Het gemeentebestuur van Rome zal in een jaar tijd de lampen in 186.000 lantaarns vervangen."
Ook in Nederland hebben wij te maken met deze discussies:

Energiebesparing als leidraad voor beleidskeuzes?
Natuurlijk, duurzaamheid is een belangrijke drijfveer voor beslissingen, echter soms brengt het ons niet het gewenste resultaat! Het witte LED licht biedt voor menig binnenstedelijk gebied met monumentaal karakter niet de juiste uitstraling, waardoor het haar oorspronkelijke ambiance kan verliezen.

De 3000K LED’s worden dan ook nogal eens gebruikt in oude binnensteden, echter het kan nog nostalgischer…… De Holophane CityMAX armaturen en V-max armaturen bieden nu de mogelijkheid om monochromatisch amber kleurige LED’s toe te passen die de zo vertrouwde gele natrium kleur terug brengt en dat met behoud van duurzaamheid.
Nieuwsgierig geworden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op”.

123456