Nieuws

Holophane wint Queens Award

Onze fabrikant Holophane (een Acuity Brands Company) heeft een prestigieuze award gewonnen op basis van innovatieve ontwikkelingen binnen het portfolio! De winnaar van de zogenaamde “Queens Award” zal heden, vrijdag 21 april, publiekelijk bekend gemaakt worden.

Met gepaste trots verwijzen wij u graag, via onderstaande link, naar bijgaand artikel.

Artikel Holophane

Is de witte LED wel de juiste keuze in oude binnenstedelijke gebieden?

Volgens een artikel in Trouw van 18 april 2017 is dit niet het geval: "Protest in Rome - de Kille LEDlamp funest voor de schoonheid van de stad. Het gemeentebestuur van Rome zal in een jaar tijd de lampen in 186.000 lantaarns vervangen."
Ook in Nederland hebben wij te maken met deze discussies:

Energiebesparing als leidraad voor beleidskeuzes?
Natuurlijk, duurzaamheid is een belangrijke drijfveer voor beslissingen, echter soms brengt het ons niet het gewenste resultaat! Het witte LED licht biedt voor menig binnenstedelijk gebied met monumentaal karakter niet de juiste uitstraling, waardoor het haar oorspronkelijke ambiance kan verliezen.

De 3000K LED’s worden dan ook nogal eens gebruikt in oude binnensteden, echter het kan nog nostalgischer…… De Holophane CityMAX armaturen en V-max armaturen bieden nu de mogelijkheid om monochromatisch amber kleurige LED’s toe te passen die de zo vertrouwde gele natrium kleur terug brengt en dat met behoud van duurzaamheid.
Nieuwsgierig geworden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op”.

Micro Datacenter MatrixCube

De MatrixCube van Minkels komt tegemoet aan wensen van MKB-bedrijven die nog niet toe zijn aan het outsourcen van hun IT-infrastructuur en de voorkeur geven aan het behouden van de IT-infrastructuur binnen de eigen organisatiemuren.

De MatrixCube is door Minkels - en moederbedrijf Legrand - tevens ontwikkeld voor enterprises met hybride IT-infrastructuren.
Neem voor meer informatie contact met ons op of klik Matrixcube voor de informatie op de website van Minkels.

MatrixCube

Revisie Europese norm voor sportveldverlichting EN-12193

Vanuit de NSVV wordt op dit moment een actieve bijdrage geleverd richting de CEN via de NEN, omtrent het actualiseren en reviseren van de Europese norm voor sportverlichting EN-12193. Wij willen u dan ook attenderen op bijgevoegd persbericht van de NEN hieromtrent. Mocht u vragen hebben over sportverlichting, dan wel over de toe te passen normen voor de diverse sportaccommodaties, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen, wij zijn u dan graag van dienst hieromtrent.

NEN Persbericht Normering Sportverlichting (2)

Holophane CityMAX

Nieuwe stadsoplossing: de CityMAX

“Met trots presenteren wij het nieuwste decoratieve LED armatuur voor binnenstedelijke toepassing van onze fabrikant Holophane, de CityMAX®! Vanwege een brede range aan lichtdistributies, lumenstromen van ca. 2.000 lm tot ca. 15.000 lm en diverse montagewijzen is het armatuur veelzijdig toe te passen. De IP66 en IK10 behuizing alsmede de levensduur van ca. 100.000 uur garandeert een duurzame toepassing van dit armatuur onder diverse omstandigheden.

Klik op CityMAX voor een visualisatie van dit decoratieve armatuur die naast vormgeving ook sterk is in lichttechniek en energie-efficiëntie!”

123456