Nieuws

Bedrijfsfilm

Gedragscode Lichtberekeningen

ESZET Lighting is vanaf het begin betrokken geweest bij het opstellen van de Gedragscode Lichtberekeningen. Dit is een initiatief van de Nederlandse Lichtassociatie (NLA) en de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV). De Gedragscode Lichtberekeningen zal vanaf 1 november 2015 via de NSVV het licht gaan zien.

Als lid van de NLA alsmede de NSVV hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het tot stand komen en implementeren van deze Gedragscode Lichtberekeningen. De NSVV heeft dan ook op 30 september 2015 een lezing gehouden over de Gedragscode op het NLA Lichtcongres dat plaatsvond tijdens de beurs Elektrotechniek 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht. In dit pdf-bestand vindt u deze presentatie die in hoofdlijnen aangeeft wat de Gedragscode inhoudt.

Als vanzelfsprekend gaat en staat ESZET Lighting voor kwaliteit van lichtberekeningen en heeft zich dan ook met ingang van 1 november 2015 aan deze Gedragscode gecommitteerd. Heeft u vragen over deze Gedragscode Lichtberekeningen, neemt u dan contact op met Mark Laponder, 06-10910972.

123456