Onze fabrikant 3F Filippi uit Bologna, Itali├ź is sinds kort 100% eigenaar geworden van de tevens Italiaanse fabrikant Targetti uit Florence Targetti is bij vele lichtontwerpers, decoratieve projectinrichters en architecten bekend omwille van haar architectonische verlichtingsoplossingen.

De overname door 3F Filippi is gericht op een verdere verbreding van de wereldwijde afzetmogelijkheden van 3F Filippi producten. De producten van 3F Filippi en Targetti zijn complementair en biedt voor beide partijen goede kansen voor versterking op het gebied van industrialisatie alsmede de interne bedrijfsprocessen.

Targetti zal onder eigen naam blijven acteren op de wereldmarkt en blijft in Nederland vertegenwoordigd door een agent die u over de mogelijkheden van Targetti kan informeren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een kennismaking met het fabricaat Targetti, laat u ons dat dan weten aub. Wij brengen u graag in contact! Graag attenderen wij u op de website van Targetti www.targetti.com.

Deze overname zal een wereldwijde versterking zijn van de positie van 3F Filippi en Targetti op het gebied van vernieuwende ontwikkelingen. Wij feliciteren dan ook 3F Filippi en Targetti met deze samenwerking.