Terreinverlichting kantoor Berenschot te Utrecht

Kenmerkend aan het Europaplein te Utrecht is het kantoorpand van Organisatie adviesbureau Berenschot! Menig Utrechter kent dit punt als een waar “landmark” welke boven menig gebouw in de omgeving uitsteekt.

Wehkamp Zwolle

Voor de bouwvakperiode heeft Wehkamp in Zwolle de uitbreiding van het logistiek centrum met bijbehorend kantoor in gebruik genomen.

Friesland Campina Leeuwarden

Friesland Campina Leeuwarden heeft recent 2 verdiepingen in haar hoofdkantoor gerenoveerd. Gezocht werd naar een betaalbare LED vervanging voor de oorspronkelijke bandraster T5 armaturen. Gekozen werd voor een panel armatuur van het fabricaat Auralight welke natuurlijk in basis niet in het bandraster paste, echter met behulp van de kwaliteiten van de plafondbouwer met blindplaten en nieuwe dwarsprofielen een acceptabele oplossing gevonden.

Klimhal Leeuwarden

Eind 2018 is de schitterende nieuwe klimhal genaamd Noardwand in gebruik genomen in Leeuwarden, geëxploiteerd door Mountain Networks. Klimcentrum Noardwand is het nieuwste en modernste klimcentrum van Nederland! Noardwand biedt als één van de weinige klimcentra in Nederland alle drie Olympische disciplines aan onder één dak: lead, speed en boulder. Tevens is er een buitenwand en een unieke Monkeyspace-trainingsruimte. Omdat het een niet alledaags project is, willen wij u bijgaande afbeeldingen graag tonen.

Sealane Coldstorage Eemshaven

'Sealane Coldstorage and Terminals’ in het hoge noorden aan de Eemshaven, heeft recent haar nieuwe onderkomen in gebruik genomen.

Huuskes DKW Enschede

Huuskes te Enschede is zeer recent op de locatie Droog Kruideniers Waren (DKW) voorzien van nieuwe LED verlichting. In de hogere opslaghal zijn de 3F Filippi LEM armaturen toegepast met verschillende lichtkarakteristieken.

Nexans Data Actiepakket

Om het nieuwe jaar goed te starten heeft ESZET samen met Nexans de handen in elkaar geslagen en voor u een 6-tal promotie pakketten samengesteld. U heeft de keuze uit afgeschermde en onafgeschermde LANmark-6 Categorie 6 en afgeschermde LANmark-6A Categorie 6A pakketten.

Vischmarkt Harderwijk

Eind jaren 90 heeft de Gemeente Harderwijk de sfeervolle en karakteristieke Vischmarkt voorzien van grondinbouwarmaturen van ons fabricaat Wibre. Destijds is gekozen voor armaturen voorzien van hogedruk natrium lichtbronnen vanwege de warme gele kleur welke sfeervol en rustiek de ambiance van het plein versterkte tijdens de avonduren. De stadsmuur, de bomen en zelfs enkele kenmerkende woningen aan de Vischmarkt werden uitgelicht.

Gemeente Amsterdam kiest voor LED sporthalverlichting!

Afgelopen zomerperiode hebben we vol trots voor de Gemeente Amsterdam t.b.v. meerdere (top)sporthallen nieuwe LED verlichting mogen leveren. Speerpunt daarbij waren 2 de topsporthallen, te weten Hal 1 van Sporthallen Zuid achter het Olympisch Stadion alsmede de Apollohal welke voor menig liefhebber een basketbalmekka is!

Parkeervoorziening OVG te Rotterdam

Parkeren is en blijft een dagelijkse frustratie voor menigeen. Waar zet ik veilig en vertrouwd mijn auto neer én liefst ook nog dicht bij mijn werk!?

123456