Parkeergarage Anklaar Apeldoorn

De bouw van de bovenliggende woningen alsmede het vernieuwde winkelcentrum De Anklaar in Apeldoorn is nog in volle gang, echter de parkeergarage is sinds verleden week open voor publiek!

Highmast Armaturen van Holophane bij VDL Nedcar Born

VDL Nedcar Born beschikt over grote terreinen vol met auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Nieuw geproduceerde auto’s….. auto’s van het personeel…… vrachtwagens van toeleveranciers….. het is één en al auto’s in Born!

Huuskes Nijkerk kiest voor 3F diagon

Huuskes heeft op haar vestiging in Nijkerk de verlichting in het kantoor verduurzaamd door toepassing van led verlichting.

Sporthal Bosbadhal Emmeloord

De Gemeente Noordoostpolder heeft de sporthal de Bosbadhal te Emmeloord recent voorzien van nieuwe led verlichting.

Wehkamp Zwolle

Voor de bouwvakperiode heeft Wehkamp in Zwolle de uitbreiding van het logistiek centrum met bijbehorend kantoor in gebruik genomen.

Friesland Campina Leeuwarden

Friesland Campina Leeuwarden heeft recent 2 verdiepingen in haar hoofdkantoor gerenoveerd. Gezocht werd naar een betaalbare LED vervanging voor de oorspronkelijke bandraster T5 armaturen. Gekozen werd voor een panel armatuur van het fabricaat Auralight welke natuurlijk in basis niet in het bandraster paste, echter met behulp van de kwaliteiten van de plafondbouwer met blindplaten en nieuwe dwarsprofielen een acceptabele oplossing gevonden.

Klimhal Leeuwarden

Eind 2018 is de schitterende nieuwe klimhal genaamd Noardwand in gebruik genomen in Leeuwarden, geëxploiteerd door Mountain Networks. Klimcentrum Noardwand is het nieuwste en modernste klimcentrum van Nederland! Noardwand biedt als één van de weinige klimcentra in Nederland alle drie Olympische disciplines aan onder één dak: lead, speed en boulder. Tevens is er een buitenwand en een unieke Monkeyspace-trainingsruimte. Omdat het een niet alledaags project is, willen wij u bijgaande afbeeldingen graag tonen.

Sealane Coldstorage Eemshaven

'Sealane Coldstorage and Terminals’ in het hoge noorden aan de Eemshaven, heeft recent haar nieuwe onderkomen in gebruik genomen.

Huuskes DKW Enschede

Huuskes te Enschede is zeer recent op de locatie Droog Kruideniers Waren (DKW) voorzien van nieuwe LED verlichting. In de hogere opslaghal zijn de 3F Filippi LEM armaturen toegepast met verschillende lichtkarakteristieken.

Vischmarkt Harderwijk

Eind jaren 90 heeft de Gemeente Harderwijk de sfeervolle en karakteristieke Vischmarkt voorzien van grondinbouwarmaturen van ons fabricaat Wibre. Destijds is gekozen voor armaturen voorzien van hogedruk natrium lichtbronnen vanwege de warme gele kleur welke sfeervol en rustiek de ambiance van het plein versterkte tijdens de avonduren. De stadsmuur, de bomen en zelfs enkele kenmerkende woningen aan de Vischmarkt werden uitgelicht.

1234567