PG P+R Westraven Utrecht

Na onderzoek van de diverse mogelijkheden vanuit de Gemeente Utrecht heeft men eerder dit jaar besloten om de parkeergarage P+R Westraven naast het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat in Utrecht aan de A12 te renoveren qua verlichting. De afgelopen weken is er dan ook hard gewerkt en zal het geheel na “de laatste puntjes op de i” binnenkort als geheel opgeleverd kunnen worden.

Voestalpine Automotive Components Bunschoten

Voestalpine Automotive Components Bunschoten (vh Polynorm) heeft voor de terrein verlichting recent de stap naar LED gemaakt. Het nieuwe emballage terrein aan de zuidzijde is voorzien van Holophane HMAO LED armaturen!

Sporthal de Weeren Amsterdam

Zeer recent is Sporthal de Weeren te Amsterdam opgeleverd na een intensieve renovatie. Naast de sporthal an zich zijn tevens alle nevenruimtes aan bod gekomen en is alles weer fris geschilderd en opnieuw betegeld etc etc.

Oliemolenhof Amersfoort

De Oliemolenhof in Amersfoort, het plein in het midden van “De Nieuwe Stad” op het voormalige fabrieksterrein van tandpastafabrikant Prodent, is ontwikkeld tot centraal park. De oorspronkelijke asfaltvlakte heeft plaats gemaakt voor een multifunctioneel plein met bomen, planten, zitgelegenheid en laadpalen voor elektrische auto’s. Decoratieve lichtmasten mochten natuurlijk zeker niet ontbreken! Een plek voor ontmoeting, ontspanning en evenementen. “De Nieuwe Stad” heeft daarmee een verbindend groen ‘stadshart’ en Amersfoort een aantrekkelijk nieuw plein welke multifunctioneel ingezet zal gaan worden. Toegepast zijn de Holophane CityMAX® armaturen uitgevoerd in een dimbare uitvoering. Zodoende kan voor ieder evenement de juiste lichtbeeld gerealiseerd worden.

Parkeergarage P+R Den Bosch

In de zomer van 2017 is de nieuwe Q-park parkeergarage “P+R NS station ’s Hertogenbosch” succesvol in gebruik genomen! Deze parkeergarage die parallel aan het spoor loopt vanaf het station richting het zuiden, is ruim bemeten qua beschikbare plaatsen. De garage beschikt over overdekte plekken maar nog een veel groter aantal plekken in de buitenlucht, zowel op het P-dek als op de begane grond links van de entree. Toegepast zijn de 3F Filippi Linda LED en 3F Filippi Petra LED armaturen voor de garage, de entreezone en de trappenhuizen, alsmede de Holophane V-max mastarmaturen voor het P-dek en het parkeerterrein. Deze armaturen met een lange levensduur en hoge energie efficiëntie zorgen ook hier weer voor een duurzame oplossing. Speciaal aandachtspunt was het voorkomen van eventuele lichthinder voor de omwonenden die eigenlijk pal naast de garage wonen, wat ook bepalend is geweest voor de lichtpunthoogte alsmede de lichtkarakteristiek van het toegepaste armatuur op de mast.

Tata Steel, Oxy snijhal/opslaghal

Medio april konden wij u al de foto’s laten zien van de net gemonteerde armaturen in de nieuwbouw van de Snijhal en Opslaghal bij de OXY fabriek bij Tata. Inmiddels is ook de spanning aangesloten en is alles in vol bedrijf na oplevering van deze nieuwbouw hal. Zoals beloofd tonen wij u hierbij dan ook enkele plaatjes van de licht installatie in werking! De reacties van medewerkers in deze hal zijn overtuigend en allen positief!

Gemaal Boreel te Middelburg

Het in 1929 gebouwde gemaal Boreel bemaalt een groot gedeelte van het eiland Walcheren en is genoemd naar de toenmalige ingenieur van het Waterschap Walcheren, jonkheer J.L. Boreel.

Van Eijzeren Zierikzee

De firma P. Van Eijzeren B.V. te Borssele in Zeeland is een veelzijdig dienstverlenend bedrijf. Men is voornamelijk actief in Zeeland, maar bestrijkt inmiddels ook de regio Westelijk Noord-Brabant en de Zuid Hollandse eilanden. Nationaal en internationaal heeft men ervaring op het gebied van landbouwmechanisatie, constructie - en installatietechniek. Voor de nieuwste vestiging in Zierikzee zocht men naar een zo efficiënt mogelijke licht oplossing en trad hierover in contact met ESZET Lighting. Het lichtplan werd opgesteld en uitgevoerd met de 3F LEM high bay armaturen van onze fabrikant 3F Filippi, wat na oplevering weer een tevreden klant opleverde!

Prologis Nieuwegein

Prologis is een sterk groeiend bedrijf in deze tijden van internetaankopen. Dit op- en overslagbedrijf van pakketten en andersoortige zendingen heeft in de afgelopen tijd meerdere vestigingen in ons land gerealiseerd. Op dit moment wordt er in het midden van het land, in Nieuwegein weer een mooie vestiging gebouwd. Dit BREEAM project is voorzien van terrein verlichting van onze fabrikant Holophane. De V-max armaturen die modulair zijn opgebouwd, bieden een breed scala aan lichtdistributies en lumenpakketten van ca 1.000 lm t/m 31.000 lm. Met deze mogelijkheden is een optimaal efficiënt lichtplan realiseerbaar met een minimum aan armaturen. De armaturen zijn qua levensduur gespecificeerd voor 100.000 uur @ L90B10 (@ Tq 15°C), wat langdurige inzetbaarheid waarborgt. Wanneer in de loop van dit jaar de vestiging opgeleverd zal worden, zullen wij natuurlijk het eindresultaat aan u tonen”

123456