Rijnstaete Ziekenhuis Arnhem

In het voorjaar van 2016 heeft het Rijnstaete Ziekenhuis in Arnhem de beschikking gekregen over een volledige nieuwe vleugel. Deze nieuwbouw betreft de afdeling Oncologie en beschikt over meerdere behandelkamers en onderzoekruimtes. In nauwe samenwerking met de installateur hebben wij een groot deel van de verlichting mogen verzorgen, van de behandelkamer tot de technische ruimtes. Het project is inmiddels opgeleverd en het ziekenhuis beschikt over uitgebreidere oncologische faciliteiten waarmee vele patiënten uit de regio sneller behandeld kunnen worden.

Scholencomplex Calvijn met Junior College

De Gemeente Amsterdam heeft in 2015 de nieuwbouw van het MBO-scholencomplex ‘Calvijn met Junior College’ afgerond en succesvol in gebruik genomen.

Sporthal Nieuw Zuilen Utrecht

ESZET Lighting B.V. heeft medio 2015 diverse sporthallen in het land succesvol uitgevoerd met toepassing van de Holophane Haloprism armaturen! Naar aanleiding van de positieve ervaringen hiermee is ook de Gemeente Utrecht geïnteresseerd geraakt in toepassing van dit type LED armatuur. Na een grondig vergelijk tussen de opzet m.b.t. de bestaande Holophane Lobay armaturen voorzien van gasontlading lichtbronnen en deze nieuwe LED technologie, heeft de gemeente eind 2015 besloten zowel Sporthal Nieuw Zuilen als Sporthal de Dreef te renoveren qua verlichting. Recent is Sporthal Nieuw Zuilen dan ook voorzien van nieuwe verlichting. Deze sporthal voldoet hier mee aan de eisen gesteld aan wedstrijd verlichting van klasse I geschikt voor nationaal wedstrijd niveau! Tevens wordt natuurlijk middels de LED technologie een significante besparing gerealiseerd als het gaat om energieverbruik en jaarlijkse onderhoudskosten.

XPO logistics Nieuwegein

De logistieke dienstverlener XPO Logistics heeft vorig jaar in Nieuwegein een nieuwe locatie betrokken. Dit project is volledig volgens BREEAM (een internationaal erkend keurmerk m.b.t. de duurzaamheid van projecten) gerealiseerd.

Gemeentehuis Geleen

Het gemeentehuis te Geleen had voorheen een gedateerd datanetwerk ICS (IBM Cabling System), waarbij telefonie en data over een kabel werd verzorgd. De snelheid van het netwerk liet te wensen over door de beperking van de bekabeling en connectoren. Tevens heeft de gemeente de overstap gemaakt naar VOIP telefonie.

12345