Projecten

Judohal Nationaal Sportcentrum

Het Nationaal Sportcentrum Papendal heeft op 8 maart de “Ruskahal” officieel geopend. Deze nieuwe judo accommodatie ten behoeve van het fulltime trainingsprogramma van de Judo Bond Nederland is vernoemd naar de tweevoudig Olympisch kampioen Willem (Wim) Ruska. Wij wensen onze potentieel Olympische judoka’s veel sportplezier in deze nieuwe accommodatie!

Prorail schouwpad & perron Doetinchem

Recent hebben wij via een railinfra installateur armaturen mogen leveren voor het nieuwe perron en schouwpad van het NS station Doetinchem. Op het perron zijn de Factor Small LED armaturen van onze fabrikant Holophane toegepast. Op het schouwpad zijn de Holophane V-max LED armaturen gemonteerd. Deze V-max armaturen worden geschakeld en gedimd middels toepassing van het nieuwe draadloze Controlux Air systeem van Holophane. De externe sensoren zitten aan de mast gemonteerd. Hiermee zal bij afwezigheid van personeel op het schouwpad de verlichting terug dimmen naar 20% lichtsterkte, waarbij bij aanwezigheid van personeel het licht weer zal op regelen naar het maximale lichtniveau, ongeacht waar men het schouwpad betreedt. Hiermee is een maximaal energie efficiënt lichtssyteem gerealiseerd welke ook voor de omgeving een minimum aan lichthinder veroorzaakt.

Nunspeetse Ruiterclub

De Nunspeetse Ruiterclub heeft recent de mogelijkheid gekregen om een schitterende nieuwe rijhal te bouwen.

Deze hal met wedstrijdafmetingen is voorzien van energie efficiënte LED verlichting op klasse II, lokaal en regionaal wedstrijdniveau, te weten een gemiddelde verlichtingssterkte van 300 lux.

Toegepast is de LEM serie van 3F Filippi in een DALI dimbare uitvoering! Door de harde arbeid van o.a. menig vrijwilliger is er een schitterende accommodatie tot stand gekomen welke vele jaren paardrij plezier zal garanderen.

XPO logistics Nieuwegein

De logistieke dienstverlener XPO Logistics heeft vorig jaar in Nieuwegein een nieuwe locatie betrokken. Dit project is volledig volgens BREEAM (een internationaal erkend keurmerk m.b.t. de duurzaamheid van projecten) gerealiseerd.

De terrein verlichting is uitgevoerd met toepassing van Holophane LED armaturen waarbij een combinatie is gemaakt tussen DALI dimbare V-max en Factor Small armaturen.

Deze verlichting geeft menig internationaal chauffeur een prettige verlichting bij het manoeuvreren op het terrein ten behoeve van het laden en lossen op de loading docks en geeft tevens de bezoeker met de personenauto een veilige en comfortabele verlichting voor het bezoeken van de aangrenzende kantoren.

Sporthal Nieuw Zuilen Utrecht

ESZET Lighting B.V. heeft medio 2015 diverse sporthallen in het land succesvol uitgevoerd met toepassing van de Holophane Haloprism armaturen! Naar aanleiding van de positieve ervaringen hiermee is ook de Gemeente Utrecht geïnteresseerd geraakt in toepassing van dit type LED armatuur. Na een grondig vergelijk tussen de opzet m.b.t. de bestaande Holophane Lobay armaturen voorzien van gasontlading lichtbronnen en deze nieuwe LED technologie, heeft de gemeente eind 2015 besloten zowel Sporthal Nieuw Zuilen als Sporthal de Dreef te renoveren qua verlichting. Recent is Sporthal Nieuw Zuilen dan ook voorzien van nieuwe verlichting. Deze sporthal voldoet hier mee aan de eisen gesteld aan wedstrijd verlichting van klasse I geschikt voor nationaal wedstrijd niveau! Tevens wordt natuurlijk middels de LED technologie een significante besparing gerealiseerd als het gaat om energieverbruik en jaarlijkse onderhoudskosten.

123456