Projecten

Sporthal Nieuw Zuilen Utrecht

ESZET Lighting B.V. heeft medio 2015 diverse sporthallen in het land succesvol uitgevoerd met toepassing van de Holophane Haloprism armaturen! Naar aanleiding van de positieve ervaringen hiermee is ook de Gemeente Utrecht geïnteresseerd geraakt in toepassing van dit type LED armatuur. Na een grondig vergelijk tussen de opzet m.b.t. de bestaande Holophane Lobay armaturen voorzien van gasontlading lichtbronnen en deze nieuwe LED technologie, heeft de gemeente eind 2015 besloten zowel Sporthal Nieuw Zuilen als Sporthal de Dreef te renoveren qua verlichting. Recent is Sporthal Nieuw Zuilen dan ook voorzien van nieuwe verlichting. Deze sporthal voldoet hier mee aan de eisen gesteld aan wedstrijd verlichting van klasse I geschikt voor nationaal wedstrijd niveau! Tevens wordt natuurlijk middels de LED technologie een significante besparing gerealiseerd als het gaat om energieverbruik en jaarlijkse onderhoudskosten.

Scholencomplex Calvijn met Junior College

De Gemeente Amsterdam heeft in 2015 de nieuwbouw van het MBO-scholencomplex ‘Calvijn met Junior College’ afgerond en succesvol in gebruik genomen.

Bij dit scholencomplex is een multifunctionele sporthal gebouwd die voldoet aan de wedstrijdeisen voor sportverlichting. Na grondig overleg en het opstellen van vergelijkende lichtplannen is uiteindelijk gekozen voor toepassing van de Holophane Haloprism LED armaturen. Bij de opdrachtgever leverde de gespecificeerde levensduur van ca. 100.000 uur en het lage energieverbruik een positieve bijdrage aan een optimale exploitatiekosten-berekening. De lichttechnische eigenschappen komen het comfort van de sporter ten goede en zijn dus ook vanuit sporttechnisch opzicht een ideale oplossing die de norm voor sportverlichting respecteert. De veelzijdige mogelijkheden van het armatuur in de diverse uitvoeringen maakt toepassing in sportzalen en multifunctionele (top)sporthallen mogelijk.

Parkeergarage Oostkolk Terneuzen

Na intensief onderzoek en marktvergelijk hebben wij vanuit de Gemeente Terneuzen de order mogen krijgen voor de levering van de 3F Filippi Linda LED armaturen ten behoeve van de renovatie van de parkeergarage Oostkolk tegenover het stadhuis. In combinatie met het schilderen van de wanden en plafonds van deze bestaande garage, draagt de frisse heldere LED verlichting bij aan een prettigere en veiligere uitstraling van deze garage. De investering was te rechtvaardigen op basis van de energiebesparing die gerealiseerd kon worden! Hierdoor kon het parkeertarief voor de bezoeker ook uiterst laag gehouden worden en is een optimaal gebruik door het winkelende publiek in Terneuzen mogelijk.

RET Remise 's-Gravenweg Rotterdam

De Rotterdamse Elektrische Tram, of wel de RET, renoveert de “Remise ’s-Gravenweg”. De oude inrichting van zowel de hallen als de kantoren zijn verwijderd, waarna de dakopbouw verhoogd is en het geheel van de bodem af weer nieuw opgebouwd zal worden. Na zorgvuldige selectie van diverse oplossingen van meerdere fabrikanten en leveranciers heeft ESZET Lighting B.V. de mogelijkheid gekregen om de Holophane Haloprism LED armaturen te mogen leveren voor de werkverlichting in de remise. Levering en installatie vindt plaats via de installateur. Men is druk doende met de installatie van dit project welke 2e helft 2016 opgeleverd dient te worden. Wij wilden u echter de eerste indrukken niet onthouden en zullen u later in het jaar nader informeren over het uiteindelijke resultaat.

Rijnstaete Ziekenhuis Arnhem

In het voorjaar van 2016 heeft het Rijnstaete Ziekenhuis in Arnhem de beschikking gekregen over een volledige nieuwe vleugel. Deze nieuwbouw betreft de afdeling Oncologie en beschikt over meerdere behandelkamers en onderzoekruimtes. In nauwe samenwerking met de installateur hebben wij een groot deel van de verlichting mogen verzorgen, van de behandelkamer tot de technische ruimtes. Het project is inmiddels opgeleverd en het ziekenhuis beschikt over uitgebreidere oncologische faciliteiten waarmee vele patiënten uit de regio sneller behandeld kunnen worden.

1234567