Tata Steel, Oxy snijhal/opslaghal

Medio april konden wij u al de foto’s laten zien van de net gemonteerde armaturen in de nieuwbouw van de Snijhal en Opslaghal bij de OXY fabriek bij Tata. Inmiddels is ook de spanning aangesloten en is alles in vol bedrijf na oplevering van deze nieuwbouw hal. Zoals beloofd tonen wij u hierbij dan ook enkele plaatjes van de licht installatie in werking! De reacties van medewerkers in deze hal zijn overtuigend en allen positief!

Gemaal Boreel te Middelburg

Het in 1929 gebouwde gemaal Boreel bemaalt een groot gedeelte van het eiland Walcheren en is genoemd naar de toenmalige ingenieur van het Waterschap Walcheren, jonkheer J.L. Boreel.

Van Eijzeren Zierikzee

De firma P. Van Eijzeren B.V. te Borssele in Zeeland is een veelzijdig dienstverlenend bedrijf. Men is voornamelijk actief in Zeeland, maar bestrijkt inmiddels ook de regio Westelijk Noord-Brabant en de Zuid Hollandse eilanden. Nationaal en internationaal heeft men ervaring op het gebied van landbouwmechanisatie, constructie - en installatietechniek. Voor de nieuwste vestiging in Zierikzee zocht men naar een zo efficiënt mogelijke licht oplossing en trad hierover in contact met ESZET Lighting. Het lichtplan werd opgesteld en uitgevoerd met de 3F LEM high bay armaturen van onze fabrikant 3F Filippi, wat na oplevering weer een tevreden klant opleverde!

Prologis Nieuwegein

Prologis is een sterk groeiend bedrijf in deze tijden van internetaankopen. Dit op- en overslagbedrijf van pakketten en andersoortige zendingen heeft in de afgelopen tijd meerdere vestigingen in ons land gerealiseerd. Op dit moment wordt er in het midden van het land, in Nieuwegein weer een mooie vestiging gebouwd. Dit BREEAM project is voorzien van terrein verlichting van onze fabrikant Holophane. De V-max armaturen die modulair zijn opgebouwd, bieden een breed scala aan lichtdistributies en lumenpakketten van ca 1.000 lm t/m 31.000 lm. Met deze mogelijkheden is een optimaal efficiënt lichtplan realiseerbaar met een minimum aan armaturen. De armaturen zijn qua levensduur gespecificeerd voor 100.000 uur @ L90B10 (@ Tq 15°C), wat langdurige inzetbaarheid waarborgt. Wanneer in de loop van dit jaar de vestiging opgeleverd zal worden, zullen wij natuurlijk het eindresultaat aan u tonen”

Steenfabriek Van der Sanden Spijk

Steenfabriek Van der Sanden is sinds 1925 producent van de oude vertrouwde baksteen waar menig woning mee opgemetseld wordt. De fabriek in de uiterwaarden van de rivier de Rijn bij Spijk was toe aan een renovatie van de aanwezige verlichting. Door de ovens waarin de bakstenen op ca 1100 °C gebakken worden, is de algemene omgevingstemperatuur hoog, in grote delen van deze productie omgeving. Tevens is de productieomgeving onderhevig aan significante vervuiling door al het stof dat vrijkomt bij het productieproces. De keuze voor LED armaturen was dan ook niet een vanzelfsprekendheid in verband met deze extreme omstandigheden.

Tata Steel Oxy opslag/snijhal

Binnen afzienbare termijn zal de elektrische spanning ingeschakeld gaan worden op de verlichtingsgroep en zullen de Holophane Haloprism LED armaturen gaan branden bij Tata IJmuiden! Na een snelle bouwperiode van 1 jaar zal zeer binnenkort begonnen worden aan de verhuizing van de inrichting naar deze nieuwe locatie die gekoppeld is aan de bestaande OXY hal. Op de bestaande locatie hangen nog de traditionele Holophane Prismpack armaturen met gasontlading lichtbronnen, die nu een mooi vergelijk zal gaan opleveren met de nieuwe LED technieken van Holophane. Wij hopen u snel de plaatjes te kunnen tonen van de nieuwe lichtinstallatie in 100% functioneren”

Judohal Nationaal Sportcentrum

Het Nationaal Sportcentrum Papendal heeft op 8 maart de “Ruskahal” officieel geopend. Deze nieuwe judo accommodatie ten behoeve van het fulltime trainingsprogramma van de Judo Bond Nederland is vernoemd naar de tweevoudig Olympisch kampioen Willem (Wim) Ruska. Wij wensen onze potentieel Olympische judoka’s veel sportplezier in deze nieuwe accommodatie!

Nunspeetse Ruiterclub

De Nunspeetse Ruiterclub heeft recent de mogelijkheid gekregen om een schitterende nieuwe rijhal te bouwen.

Parkeergarage Oostkolk Terneuzen

Na intensief onderzoek en marktvergelijk hebben wij vanuit de Gemeente Terneuzen de order mogen krijgen voor de levering van de 3F Filippi Linda LED armaturen ten behoeve van de renovatie van de parkeergarage Oostkolk tegenover het stadhuis. In combinatie met het schilderen van de wanden en plafonds van deze bestaande garage, draagt de frisse heldere LED verlichting bij aan een prettigere en veiligere uitstraling van deze garage. De investering was te rechtvaardigen op basis van de energiebesparing die gerealiseerd kon worden! Hierdoor kon het parkeertarief voor de bezoeker ook uiterst laag gehouden worden en is een optimaal gebruik door het winkelende publiek in Terneuzen mogelijk.

Prorail schouwpad & perron Doetinchem

Recent hebben wij via een railinfra installateur armaturen mogen leveren voor het nieuwe perron en schouwpad van het NS station Doetinchem. Op het perron zijn de Factor Small LED armaturen van onze fabrikant Holophane toegepast. Op het schouwpad zijn de Holophane V-max LED armaturen gemonteerd. Deze V-max armaturen worden geschakeld en gedimd middels toepassing van het nieuwe draadloze Controlux Air systeem van Holophane. De externe sensoren zitten aan de mast gemonteerd. Hiermee zal bij afwezigheid van personeel op het schouwpad de verlichting terug dimmen naar 20% lichtsterkte, waarbij bij aanwezigheid van personeel het licht weer zal op regelen naar het maximale lichtniveau, ongeacht waar men het schouwpad betreedt. Hiermee is een maximaal energie efficiënt lichtssyteem gerealiseerd welke ook voor de omgeving een minimum aan lichthinder veroorzaakt.

1234567