Afgelopen zomerperiode hebben we vol trots voor de Gemeente Amsterdam t.b.v. meerdere (top)sporthallen nieuwe LED verlichting mogen leveren. Speerpunt daarbij waren 2 de topsporthallen, te weten Hal 1 van Sporthallen Zuid achter het Olympisch Stadion alsmede de Apollohal welke voor menig liefhebber een basketbalmekka is!

Hal 1 van Sporthallen Zuid is verlicht is met een gemiddelde horizontale verlichtingssterkte van 1500 lux en geschikt voor TV opnames volgens de nieuwste eisen in de EN-12193 welke binnenkort van kracht zal gaan worden. Ook de schitterende monumentale Apollohal springt met zijn basis verlichting op klasse I (750 lux) niveau aangevuld met het basketbal centercourt op 1500 lux ver boven een standaard sporthal uit. De Van Hogendorphal, Sporthal IJburg, Sporthal CVT en Sporthal Wethouder Verheij deden echter zeker niet onder met verlichting op klasse I en II.

Wij danken allereerst de Gemeente Amsterdam voor het vertrouwen in onze lichtoplossing en de geboden kans dit waar te maken en danken tevens Synarchis en de installateurs SPIE Amsterdam en Breedveld & Schröder Almere voor de prettige onderlinge samenwerking om dit alles tot een mooi gemeenschappelijk resultaat te leiden.