PG P+R Westraven Utrecht

Na onderzoek van de diverse mogelijkheden vanuit de Gemeente Utrecht heeft men eerder dit jaar besloten om de parkeergarage P+R Westraven naast het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat in Utrecht aan de A12 te renoveren qua verlichting. De afgelopen weken is er dan ook hard gewerkt en zal het geheel na “de laatste puntjes op de i” binnenkort als geheel opgeleverd kunnen worden.

Met de vervanging van T8 naar LED armaturen was tevens een wens om een verbeterd en zodoende veiliger lichtniveau te realiseren mogelijk. Het geheel is maximaal verduurzaamd door de 3F Filippi Linda Transparant LED DALI armaturen te sturen middels bewegingssensoren welke bij afwezigheid van bezoekers na verloop van tijd terug zullen dimmen naar een minimaal lichtniveau. Zodoende zal een optimale energiebesparing gerealiseerd kunnen worden door het licht enkel te laten branden wanneer dat strikt nodig is in deze parkeergarage welke 24/7 toegankelijk is voor o.a. bezoekers van het Utrechtse stadscentrum.

Het parkeerdek op de 5e VD is voorzien van Holophane V-max armaturen welke een goede gelijkmatige verlichting op het dek tot stand brengen. De V-max armaturen zullen tevens binnenkort de entree en uitgang zones aan de buitenzijde op de begane grond verlichten waarna de gehele garage weer nieuw in het licht staat en waar menig bezoeker weer vele jaren met een veilig gevoel zijn auto kan parkeren!